Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Ιωάννινα: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον μεγάλο δακτύλιο

- Advertisement -spot_img

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον μεγάλο δακτύλιο

Εργασίες ασφαλτόστρωσης ξεκίνησαν στον μεγάλο δακτύλιο της πόλης των Ιωαννίνων, ένα έργο που αλλάζει τα κυκλοφοριακά δεδομένα στο λεκανοπέδιο.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από τον κόμβο με την Βογιάννου και είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Το έργο του μεγάλου δακτυλίου είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος» με προϋπολογισμό 24,7 εκατομμύρια ευρώ. Το φυσικό αντικείμενο αφορά το οδικό δίκτυο το οποίο ξεκινά από τον ήδη κατασκευασμένο ισόπεδο κυκλικό κόμβο στην συμβολή της λεωφόρου Γεννηματά με την οδό Βογιάνου και καταλήγει στην συμβολή της οδού πρόσβασης προς το Πανηπειρωτικό στάδιο με την οδό Ιωαννίνων του Δημοτικού διαμερίσματος Ανατολής.

Σε τμήμα του νέου οδικού άξονα θα κατασκευαστεί διαδρομή αναψυχής με πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο που θα συνδέσει την περιοχή με το παραλίμνιο μέτωπο και τον υφιστάμενο πεζόδρομο- ποδηλατόδρομο.

Εν τω μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση της κατασκευής κυκλικού κόμβου στο Νεοχωρόπουλο. Παράλληλα γίνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Πανεπιστημίου καθώς και σε άλλες οδούς της περιοχής.

Τέλος από σήμερα ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αγαθοκλή Κωνσταντίδη στα Σεισμόπληκτα κι έτσι επιλύεται ένα σοβαρό πρόβλημα ασφαλούς πρόσβασης για τους κατοίκους της περιοχής.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ