Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η Ένωση Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας στις Εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

- Advertisement -spot_img

Εκλογές διεξάγονται σήμερα (Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, που θα σημάνουν την αλλαγή ηγεσίας ύστερα από έξι χρόνια θητείας του απερχόμενου Προέδρου Γρηγόρη Τάσιου.

Στις Εκλογές συμμετέχει και η Ένωση Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας δια του Προέδρου της Βασίλη Τσάρκου. Να σημειωθεί ότι μια από τις πρώτες ενέργειες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης ήταν η επανεγγραφή στην Π.Ο.Ξ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων από το 1949 αποτελεί το συνδικαλιστικό βραχίονα της Ελληνικής Ξενοδοχίας αναλαμβάνοντας, αδιάλειπτα, πρωτοβουλίες και δράσεις, προασπίζεται τα συμφέροντα του Έλληνα ξενοδόχου ο οποίος λειτουργεί σ’ ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όπου ο ανταγωνισμός μεταξύ των παραδοσιακών και των αναδυόμενων προορισμών εντείνεται και κλιμακώνεται.

Διαθέτει 6.500 μέλη-επιχειρήσεις, αριθμός που έχει ενισχυθεί τα τελευταία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων έχουν επανασυσταθεί και Τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων ανά την Ελλάδα.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ