Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

«Η άγνοια και η προχειρότητα του κ.Πιστιόλα στο μεγαλείο της»

- Advertisement -spot_img

«Αντί ο κ. Πιστιόλας να ενημερωθεί για τις υπάρχουσες υποδομές στο Δήμο Αγρινίου και να απαιτήσει ως Αντιπολίτευση τη συντήρησή και αναβάθμισή τους, προτείνει με προχειρότητα, γενικά και αόριστα επαναλαμβάνοντας ιδέες που έχουν ήδη υλοποιηθεί», αναφέρει η Κωνσταντία Αγγελική (Τζίνα) Τραμπάζαλη, μέλος της Παράταξης «Αγρίνιο Ανοιχτό και Πράσινο -Υπερκομματική Συνεργασία».

Το άρθρο της:

Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

Απάντηση στο σχετικό άρθρο του κ. Πιστιόλα με τίτλο: «Πως θα μετατραπεί το Αγρίνιο από «καμίνι» σε όαση δροσιάς και πολιτισμού»

Ο κ. Πιστιόλας αγνοεί ότι η πρότασή του έχει ήδη υλοποιηθεί από τη Δημοτική Αρχή του πρώην Δήμου Θεστιέων η οποία, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας – Τουριστικές Υποδομές”, είχε δημιουργήσει μεταξύ άλλων έργων που υλοποίησε από το εν λόγω Πρόγραμμα και ανοιχτό θέατρο κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα και συγκεκριμένα στην περιοχή Αμπάρια Παναιτωλίου, πρώτη και σημαντικότερη κάθετη πρόσβαση προς τη λίμνη και έμπροσθεν του Κέντρου Περιβάλλοντος Τριχωνίδας (ΚΕ.ΠΕ.ΤΡΙ.. )

Στο μικρό αυτό θέατρο πραγματοποιούνται θεατρικές παραστάσεις και άλλα πολιτιστικά δρώμενα κάθε χρόνο στα οποία όμως ο κ. Πιστιόλας ουδέποτε παρευρέθηκε και γι’ αυτό προφανώς αγνοεί την ύπαρξή του.

Με την ευκαιρία θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο χώρος αυτός έχει εγκαταλειφθεί από τον Καλλικρατικό Δήμο Αγρινίου (σημερινή και προηγούμενη Δημοτική Αρχή διευρυμένου Δήμου Αγρινίου) και κάθε χρόνο, όταν πρόκειται να διεξαχθεί κάποιο πολιτιστικό δρώμενο ή θεατρική παράσταση, ο εν λόγω χώρος τακτοποιείται και ευπρεπίζεται με πρωτοβουλία τοπικών φορέων.

Αντί λοιπόν ο κ. Πιστιόλας να ενημερωθεί για τις υπάρχουσες υποδομές στο Δήμο Αγρινίου και να απαιτήσει ως Αντιπολίτευση τη συντήρησή και αναβάθμισή τους, προτείνει με προχειρότητα, γενικά και αόριστα επαναλαμβάνοντας ιδέες που έχουν ήδη υλοποιηθεί.

Υπενθυμίζουμε επίσης στον κ. Πιστιόλα ότι η πρότασή του πέρα από το γεγονός ότι είναι πρόχειρη είναι και ανεδαφική διότι για την περιοχή της Τριχωνίδας – Λυσιμαχίας εκκρεμεί η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη (Ε.Π.Μ.) που έχει ανατεθεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος (2019) καθώς και η έκδοση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος που θα καθορίσει τις χρήσεις γης, τις δράσεις και τα έργα που μπορεί να γίνουν στην περιοχή. Η πρότασή του δηλώνει μια ακόμα φορά άγνοια και γίνεται προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο.

Κωνσταντία Αγγελική (Τζίνα) Τραμπάζαλη, μέλος της Παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ -ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Στη φωτογραφία το ανοικτό θέατρο και οι εθελοντές που το καθαρίζουν…

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ