Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Γ. Ντυμένος: Είναι αυτονόητο ότι σε μερικές ημέρες η απόφαση θα μιλάει για αθώωση Παναιτωλικού

- Advertisement -spot_img

Ο δημοσιογράφος του gazzetta.gr Γιώργος Ντυμένος παρακολούθησε από κοντά την ακροαματική διαδικασία και δήλωσε στην εκπομπή του ΑΧΕΛΩΟΣ TV «Στα Γήπεδα»:

«Μαραθώνια η διαδικασία, πήραν τα κινητά των δημοσιογράφων. Σε μερικές ημέρες μόλις βγει η απόφαση, ο Παναιτωλικός θα είναι αθώος. Δεν είναι ανάγκη να είσαι νομικός για να το καταλάβεις. 

Οι διαρροές έπεσαν όλες έξω, τα τέρατα που διαβάζαμε αποδομήθηκαν εντελώς, τα ποσά ήταν πολύ μικρότερα, καμία σχέση με αυτά που ακούστηκαν. Όλη η κουβέντα γίνεται για 230 ευρώ.

Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, από τον κύριο Δημητρακόπουλο, κέρδιζε ο Κουτσοσπύρος 230 ευρώ κι έδωσε στον Κορνέλιους για να πάρει ένα σουβλάκι; Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ότι έγινε η χειραγώγηση για το παιχνίδι για να πάρει ο Κορνέλιους ένα σουβλάκι. Αυτό είναι το συμπέρασμα.

Επιμένει ωστόσο η εισηγήτρια για υποβιβασμό. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει χειραγώγηση. 

Αυτό αυτόματα αφορά τον Παναιτωλικό γιατί δεν υπάρχει χειραγώγηση αγώνα εφόσον δεν είναι μπλεγμένος ποδοσφαιριστής η διαιτητής.

Δεν ήταν καν κατηγορούμενος ο Κορνέλιους. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Κατατέθηκε έγγραφο από στοιχηματικές εταιρείες ότι ο πρώην υπάλληλος έχει παίξει πολλές περισσότερες φορές από όσες λέγαμε έχει χάσει τις περισσότερες, αντίθετα με όσα διέρρεαν. Δηλαδή έχει χάσει 75 τις εκατό τις φορές που στοιχημάτισε τον Παναιτωλικό. 

Τα στοιχεία είναι συντριπτικά υπέρ του Παναιτωλικού. Είναι αυτονόητο ότι σε μερικές ημέρες η απόφαση θα μιλάει για αθώωση Παναιτωλικού. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα μιλάμε για βιασμό της λογικής».

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ