Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Φινάλε με τον καλύτερο τρόπο για τα τμήματα της Γ.Ε. Αγρινίου- Εντυπωσίασαν οι τελετές λήξης

- Advertisement -spot_img

Οι τελετές λήξης των τμημάτων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο μια ακόμη δημιουργική και παραγωγική χρονιά για το σύλλογο.

Σε αυτές αποτυπώθηκε η σοβαρή και εξαιρετική δουλειά που συντελείται σε όλα τα επίπεδα, υπενθυμίζοντας ότι η Γ.Ε.Α. είναι από τα λίγα σωματεία που κατορθώνει και διατηρεί ενεργά και σε υψηλό επίπεδο περισσότερα από δέκα τμήματα.

Τμήματα με έντονη δράση και παρουσία το καθένα εξ αυτών στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Οι φετινές τελετές λήξης πραγματοποιήθηκαν από τα τμήματα Μπάσκετ, Ρυθμικής Ενόργανης Γυμναστικής, Zumba, Στίβου, Σκακιού, Λαογραφικού Ομίλου, Βόλεϊ, Κλασικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού.

Έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα 10 με 20 Ιουνίου, αποτελώντας ουσιαστικά γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού και γι’ αυτό το λόγο αγκαλιάστηκαν με ιδιαίτερη θέρμη από το κοινό.

Ως διοίκηση της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές και τους χορευτές μας, τους δασκάλους και τους προπονητές μας, καθώς και το προσωπικό του συλλόγου, γιατί ο καθένας από την πλευρά του συνέβαλε σε αυτή την επιτυχημένη κατά γενική ομολογία σεζόν.

Θερμές ευχαριστίες και προς όλη την αγρινιώτικη κοινωνία και όχι μόνο, που διαχρονικά στηρίζει και συμμετέχει στις δράσεις του σωματείου μας.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ