Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Β. Φεύγας: Χτίζουμε το μέλλον της χώρας με ορίζοντα δεκαετίας

- Advertisement -spot_img

Θα είμαστε δίπλα στον πολίτη, το αποδείξαμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το αποδεικνύουμε και τώρα με την ενεργειακή κρίση τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό North της Θεσσαλονίκης, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Φεύγας, το τριήμερο συνέδριο του κόμματος απέδειξε ότι η ΝΔ είναι συσπειρωμένη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί την κυρίαρχη πολιτική προσωπικότητα.
Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε ότι «τα τρία πρώτα χρόνια της διακυβέρνησης μας, είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσουμε το μέλλον της χώρας, με ορίζοντα δεκαετίας».

Αναφερόμενος στον χρόνο των εκλογών, επισήμανε ότι εκλογές θα γίνουν σε δώδεκα μήνες από σήμερα, όπως οριοθετήθηκε και από τον πρωθυπουργό, τόσο σε δημόσιες παρεμβάσεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά και όπως επανέλαβε και από το βήμα του 14ου συνεδρίου της ΝΔ. «Άλλωστε, όπως έχει αποδείξει με την πορεία του και την απόλυτη πίστη του στους θεσμούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι δηλώνει, το υλοποιεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος, ο κ. Φεύγας υπογράμμισε ότι αν και περνάει απαρατήρητο, «η ΝΔ, έναν ολόκληρο χρόνο πριν από τις εκλογές, έχει υλοποιήσει το 80% του προεκλογικού της προγράμματος». Ωστόσο, όπως είπε, υπάρχει ακόμα αρκετή δουλειά να γίνει.

Το πιο σημαντικό, είναι να βγούμε το επόμενο διάστημα από την ενισχυμένη εποπτεία και να αλλάξουμε επενδυτική βαθμίδα, κάτι που θα δώσει το σήμα στις αγορές για μεγαλύτερη προσέλκυση επενδύσεων. Ακόμα, πρέπει να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ αλλά, και να ολοκληρώσουμε τις μεταρρυθμίσεις που έχουμε ξεκινήσει.

Τέλος, αναφερόμενος στην χθεσινή ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «ο κ. Σαμαράς, είναι ο πρώην πρωθυπουργός, που στην πιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα, μπήκε στη φωτιά και την έσωσε.

Αν δεν μεσολαβούσε ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, όλοι γνωρίζουν ότι, θα βγαίναμε γρηγορότερα από τα μνημόνια και θα βρισκόμασταν νωρίτερα σε μία καλύτερη αναπτυξιακή πορεία» για να καταλήξει τονίζοντας ότι: «ο κ. Σαμαράς, έχει κάθε δικαίωμα, να εκφράζει τις απόψεις του για την πορεία του τόπου».

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ