Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Έξαλλη η εστίαση στο Αγρίνιο, για το 24% ΦΠΑ στο σερβιριζόμενο καφέ

- Advertisement -spot_img

H ανακοίνωση:

Η κυβέρνηση για ακόμα μία φορά μας αποδεικνύει πόσο λίγο σέβεται τις υποσχέσεις της και κατ’ επέκταση, της επιχειρήσεις  αυτής της χώρας. Η τελευταία κίνηση του Πρωθυπουργού, να αυξήσει το ΦΠΑ στο 24% μόνο για τον σερβιριζόμενο καφέ, είναι η απόλυτη κοροϊδία και προσβολή προς όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν και περίμεναν κάτι καλύτερο.

Προεκλογικά, μας πουλούσαν παραμύθια για μονιμοποίηση του ΦΠΑ στο 13% σε ολόκληρη την εστίαση. Μας έλεγαν ότι θα ανακουφιστούν οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές, ότι θα υπάρξει ανάπτυξη, πρόοδος και πόσο λάθος έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση. Και τώρα τι βλέπουμε; Μια αύξηση που πνίγει τα καταστήματα  εστίασης και μετατρέπει τον καφέ σε είδος πολυτελείας!
Είναι φανερό πως η λέξη «δέσμευση» δεν έχει καμία αξία για αυτή την κυβέρνηση. Οι πολίτες δεν είναι πιόνια στις πολιτικές τους ίντριγκες. Η συνεχής αθέτηση των υποσχέσεων δεν είναι μόνο ανεύθυνη, είναι επικίνδυνη και επιζήμια για την κοινωνία μας.

Η εστίαση δεν μπορεί να ανεχτεί αυτήν την κοροϊδία. Απαιτούμε την άμεση ακύρωση αυτής της παράλογης αύξησης και την πραγματική μείωση του ΦΠΑ στο 13%, όπως είχε υποσχεθεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός το 2019. Δεν θα σιωπήσουμε μπροστά στην αδικία και την ανευθυνότητα. Οι υποσχέσεις δεν είναι προεκλογικά διαφημιστικά τρικ και Tik Tok, είναι δεσμεύσεις που πρέπει να τηρούνται.

Τελικά σε αυτή την χώρα το καλύτερο είναι να είσαι αντιπολίτευση, λες και υπόσχεσαι ότι θες.

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος 

Κωνσταντίνος Γ. Ναστούλης

Ο Γεν. Γραμματέας

Σπυρίδων Πλακιάς

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ