Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Εθιμοτυπική συνάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή με τον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής κ. Αναστάσιο Καρατζά

- Advertisement -spot_img

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής δέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ιονίων Νήσων Αρχιπύραρχο κ. Αναστάσιο Καρατζά.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τον στρατηγικό σχεδιασμό για την θωράκιση των νησιών μας κατά την αντιπυρική περίοδο.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής για μια ακόμα φορά είχε την ευκαιρία να τονίσει με έμφαση ότι στις προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής έχουν τεθεί θέματα που σχετίζονται με τις νέες συνθήκες που έχει επιφέρει η κλιματική κρίση με αποτέλεσμα τα φαινόμενα των φυσικών καταστροφών, όπως είναι οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες να είναι πολύ πιο ακραία και έντονα και για αυτό χρειάζεται ο ενδελεχής σχεδιασμός και προετοιμασία. Διαβεβαίωσε τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ιονίων Νήσων Αρχιπύραρχο κ. Αναστάσιο Καρατζά ότι η Περιφερειακή Αρχή θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Πυροσβεστική σε όλα τα νησιά μας, ενώ χαιρέτησε την σύσταση της Ειδικής Μονάδας  Δασικών Επιχειρήσεων (15Η Ε.ΜΟ.Δ.Ε) με έδρα την Κέρκυρα, που θα αποτελέσει τον εκτελεστικό βραχίονα και την «αιχμή του δόρατος» για την προστασία των νησιών μας κατά την αντιπυρική περίοδο.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ