Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα: Ευχαριστίες προς τον Μητροπολίτη Δαμασκηνό

- Advertisement -spot_img

Η ευχαριστήρια επιστολή:

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» νομού Αιτωλ/νίας Μεσολόγγι – Αγρίνιο , υποκλινόμεθα με σεβασμό και ζητούμε την ευλογία σας.

Θέλουμε να Σας ευχαριστήσουμε θερμότατα που τελέσατε τον Αγιασμό στην Έδρα του Εργαστηρίου μας στο Μεσολόγγι για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς. Είμαστε ευτυχείς που εκφράσατε τη χαρά σας για την επίσκεψη στο Εργαστήρι «το οποίο ήδη έχει καταγράψει μία λαμπρή ιστορία στην περιοχή και η φήμη του έχει εξέλθει από τα όρια της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου και έχει επεκταθεί σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο». Υπογραμμίσατε ότι θα συνεχίσετε την παραχώρηση του κτιρίου και το έργο των προκατόχων Σας, κυρού Θεοκλήτου και κυρού Κοσμά.

Σεβασμιώτατε,

οι πνευματικές γέφυρες επικοινωνίας που δημιουργήσατε με το Εργαστήρι μας, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε, με την έμπρακτη στήριξή Σας και την ευλογία Σας, το δύσκολο και ευαίσθητο κοινωνικό έργο που επιτελούμε στον τομέα της αναπηρίας.

Σας ευχόμαστε Υγεία, Μακροημέρευση και πλούσια καρποφορία στο έργο της διαποίμανσης του λαού της Αιτωλ/νίας.

Με σεβασμό και ιδιαίτερη τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Μεσολόγγι – Αγρίνιο

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ