Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Έπεσαν οι υπογραφές για το νερό στην Αμφιλοχία

- Advertisement -spot_img

Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Δήμου Αμφιλοχίας και της ανάδοχης εταιρείας ΕΡΓΟΤΕΜ ΑΤΕΒΕ η σύμβαση για την ανάληψη του έργου «Ενίσχυση Υδροδότησης Αμφιλοχίας από νέα γεώτρηση στη θέση Παληάμπελα Γιαννοπούλων», συνολικού προϋπολογισμού 3.972.200,00 €, έργο το οποίο επιλύει οριστικά το πρόβλημα υδροδότησης της Αμφιλοχίας.

Υπενθυμίζεται ότι για την υλοποίηση του έργου θα χρειαστεί η κατασκευή νέου εξωτερικού υδραγωγείου, δικτύου αγωγών μεταφοράς πόσιμου νερού, καθώς και αντλιοστάσια και κατάλληλες δεξαμενές αποθήκευσης, με πιθανό χρόνο έναρξης των εργασιών τον ερχόμενο μήνα.

Η Δήλωση του Δημάρχου Αμφιλοχίας Γιώργου Κατσούλα:

«Με την υπογραφή της σύμβασης ανάληψης του έργου σήμερα, πραγματοποιούμε ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την υλοποίηση της δέσμευσής μας ότι επιτέλους η Αμφιλοχία θα πιεί νερό! Είναι μια ακόμη εξέλιξη στη χρονοβόρα διαδικασία που ξεκινήσαμε από την αρχή της θητείας μας για να επιλύσουμε το τόσο σημαντικό και χρόνιο ζήτημα της υδροδότησης.
Η έλευση του πόσιμου νερού στην Αμφιλοχία δεν έρχεται μόνο για να αντιμετωπίσει ένα πολύ βασικό ζήτημα της καθημερινότητας των δημοτών, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί ουσιαστικό προαπαιτούμενο ανάπτυξης.

Το έργο αυτό εντάσσεται στο όραμα που έχουμε για το Δήμο Αμφιλοχίας και τις πραγματικές προοπτικές του. Σε συνδυασμό με όσα άλλα σχεδιάζουμε και για τα οποία εργαζόμαστε, θέτουμε τις βάσεις για να εκμεταλλευτούμε τις πραγματικές δυνατότητες που έχει ο Δήμος Αμφιλοχίας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας που εργάστηκε με ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς ώστε αυτό το έργο να μπορέσει να έρθει προς υπογραφή μια ώρα αρχύτερα. Νομίζω ότι σήμερα μοιραζόμαστε την ίδια συγκίνηση που βλέπουμε ότι οι κόποι μας παίρνουν σιγά-σιγά σάρκα και οστά».

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ