Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023

Έναρξη για 12η χρονιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου

- Advertisement -spot_img

Με την ευχή του Τοποτηρητή Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ, τελέσθηκε την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγρινίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχιώτης», για το σχολικό έτος 2022-2023.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο σχολικό συγκρότημα του 2ου και του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, στο οποίο ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους της Περιφερειακής Εκπαιδεύσεως ο κ. Κωνσταντίνος Νάκος, σύμβουλος μαθηματικών, ενώ οδηγίες για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου σε γονείς και μαθητές έδωσε ο υπεύθυνος Αιδεσιμολογιώτατος π. Κωνσταντίνος Καντάνης. Εκ μέρους όλων των καθηγητών και του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Αγίου Δημητρίου ο π. Κωνσταντίνος ευχαρίστησε τόσο το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου όσο και τον Αντιδήμαρχο για θέματα παιδείας, κ. Χρήστο Ζαρκαβέλη για την παραχώρηση των αιθουσών του 6ου Γυμνασίου, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συνεχίζονται για 12η συνεχή χρονιά σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, με την στήριξη 25 εθελοντών καθηγητών και καθηγητριών που θα διδάξουν από την Α΄ Γυμνασίου έως και την Γ΄ Λυκείου ενώ άλλοι δύο εθελοντές θα αναλάβουν τη γραμματειακή στήριξη.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 130 και πολλές ακόμη οικογένειες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, για να εγγράψουν τα παιδιά τους. Για το λόγο αυτό, επιπρόσθετες εγγραφές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 18:00 μμ στο χώρο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, για όσες τάξεις θα υπάρχει δυνατότητα ένταξης κι άλλων παιδιών.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ