Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Έκθεση Μαθητικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής με θέμα: “Περιβάλλον – Βλέπω, Ακούω, Αισθάνομαι, Προστατεύω” από την RIVERVIEWPROJECT και την ΠΔΕ

- Advertisement -spot_img

“Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας RIVERVIEW PROJECT σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Αγρινίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργανώνουν έκθεση μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής με θέμα “Περιβάλλον – Βλέπω, Ακούω, Αισθάνομαι, Προστατεύω”.
Το θέμα του διαγωνισμού ήταν να ζωγραφίσουν οι μαθητές ένα τοπίο που έχει χαραχτεί στη μνήμη τους από τον τόπο τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του από την ανθρώπινη παρέμβαση ή απερισκεψία.
Τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου 2022 με ωράριο επισκεψιμότητας 10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00.
Η εκδήλωση βράβευσης των έργων θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στις 20:00στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου και θα την προλογίσουν ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Λάμπρος Δημητρογιάννης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου & Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., Μαρία Παπαγεωργίου.
Οι τρεις πρώτες συμμετοχές που θα βραβευτούν από ειδική κριτική επιτροπή, θα λάβουν ως βραβείο το χρηματικό ποσό των 200€ για την πρώτη και από 100€ για τη δεύτερη και τρίτη αντίστοιχα. Όλες οι συμμετοχές θα λάβουν τιμητικό έπαινο.

«Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση βράβευσης των έργων, και στην έκθεση γενικότερα, για να δούμε πώς το φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας απεικονίζεται στα μάτια των παιδιών, να χειροκροτήσουμε την εξαιρετική προσπάθειά τους και να ευαισθητοποιηθούμε από τη φαντασία τους για ένα πιο δίκαιο και βιώσιμο μέλλον».

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ