Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Eκπαίδευση Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας ΕΕΣ στο Περιφερειακό Τμήμα Αγρινίου

- Advertisement -spot_img

Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Αγρινίου προγραμματίζει τη διοργάνωση εκπαίδευσης Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας και απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν ανιδιοτελώς το χρόνο, τη γνώση και την εμπειρία τους προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας να γνωρίσουν το ανθρωπιστικό έργο του Οργανισμού, να αποκτήσουν νέες γνώσεις και να αναπτύξουν δεξιότητες προκειμένου να συμμετέχουν ενεργά στα προγράμματα του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας και γενικότερα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Οι Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας καλούνται να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν οικογένειες και παιδιά, ανέργους, μοναχικά και ηλικιωμένα άτομα, ΑμεΑ, πρόσφυγες, μετανάστες, πληγέντες από φυσικές καταστροφές και άλλες ευάλωτες ομάδες.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες ή για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Αγρινίου (Ι. Στάικου 2, 4ος όροφος) και στο τηλέφωνο 2641033853, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ