Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Δήμος Αγρινίου – Ευχαριστήριο Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών

- Advertisement -spot_img

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, δόθηκε στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου η παράσταση “Ο ΓΑΜΟΣ”, του θεατρικού συγγραφέα και πεζογράφου Μάριου Ποντίκα, από την θεατρική ομάδα “Θεατρόpolice”, σε σκηνοθεσία της Γιούλης Μαρούση, για τη στήριξη στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Αγρινίου, αποδεικνύοντας έτσι την ευαισθησία τους στις γυναίκες θύματα βίας. Το συγκεκριμένο δραματικό έργο είναι καταπέλτης για την έμφυλη βία και την εξουσία της πατριαρχίας και προκαλεί μέσα από την ρεαλιστική απόδοσή του, έντονα συναισθήματα και προβληματισμό.

Η κα Μπόκα Γεωργία, Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου, ευχαριστεί θερμά τους ηθοποιούς της παράστασης, για την εξαιρετική ερμηνεία των ρόλων τους, καθώς και τη σκηνοθέτιδα Γιούλη Μαρούση, που έδωσε νέα πνοή στο κείμενο του Μάριου Ποντίκα, πετυχαίνοντας να “μιλήσει” με εκρηκτικό τρόπο για διαχρονικά ταμπού και ιδεοληψίες.

Ευχή όλων μας να συνεχιστεί η γόνιμη καλλιτεχνική πορεία της ομάδας “Θεατρόpolice”, αποδεικνύοντας πως η Τέχνη με άγημα των ανθρώπινη ευαισθησία λειαίνει τις κοινωνικές παθογένειες.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΜΠΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ