Πέμπτη, 11 Ιουλίου, 2024

Δημήτρης Παπαστεργίου: “Δεσμεύομαι, να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η ΚΕΔΕ να έρχεται στους Δήμους και όχι οι Δήμοι στην ΚΕΔΕ”

- Advertisement -spot_img

Παρουσία του προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στο Αγρίνιο.

Ακολούθησε διευρυμένη συνεδρίαση του Δ.Σ της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας με τη συμμετοχή εκπροσώπων του προεδρείου της Κ.Ε.Δ.Ε. κατά την οποία κατατέθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους δήμους της Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ανέφερε σχετικά : «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Αγρινίου για την φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης. Παρέδωσα στον Δήμαρχο ένα συμβολικό δώρο, το αγαλματίδιο με τα ανοικτά φτερά, βέβαιος ότι το Αγρίνιο ανοίγει τα φτερά του.

Η Αυτοδιοίκηση είναι παντού, σε όλη τη χώρα, κάτι που γίνεται πράξη με τα αποκεντρωμένα Συμβούλια μας. Οι 332 Δήμοι της χώρας που αποτελούν τον θεσμό του Α’ βαθμού της Αυτοδιοίκησης της Ελλάδας, δικαιούνται να αποτελούν το σημείο αναφοράς κάθε προσπάθειας που καταβάλλει η ΚΕΔΕ σε θεσμικό επίπεδο. Και νομίζω πως, οι καίριες παρεμβάσεις της Ένωσης σε πολλά κρίσιμα ζητήματα της καθημερινότητας, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.  

Δεσμεύομαι, να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η ΚΕΔΕ να έρχεται στους Δήμους και όχι οι Δήμοι στην ΚΕΔΕ, ως ελάχιστη υποχρέωση μας έναντι των μελών της Ένωσης που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους». 

 

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ