Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Δήλωση του Γραμματέα Τ.Ο Αγρινίου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

- Advertisement -spot_img

Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

Συμπολίτισσες και συμπολίτες.
Ως Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Αγρινίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και με αφορμή τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, θέλω μαζί με τις Ευχές μου να μοιραστώ μαζί σας τις αγωνίες για τα καθημερινά σας ζητήματα, με σκέψεις και απόψεις για τα συμβάντα στην κοινωνία μας και στην πολιτική ζωή του τόπου μας γενικότερα.

Ζούμε καταστάσεις οικονομικής ανέχειας και φτώχειας σαν αποτέλεσμα ανυπαρξίας πολιτικών από την σημερινή κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και της ακρίβειας. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κλείνει τα μάτια για να διευκολύνει τον ανεξέλεγκτο πλουτισμό φιλικών προς αυτή παραγόντων παραγόντων της οικονομίας και αποφεύγει στοχευμένες πολιτικές για την στήριξη των κοινωνικών ομάδων που οδηγούνται στην εξαθλίωση.

Η κατάσταση και οι συνθήκες γίνονται ακόμα δυσκολότερες και σε αυτό συμβάλει η απολιτικοποίηση και η αδιαφορία των πολιτών για τα κοινά. Μεγάλη ευθύνη έχουν τα κόμματα, τα οποία συνήθως απευθύνονται στους πολίτες με κριτήριο τον πολιτικό εντυπωσιασμό και όχι την ουσία. Παράλληλα, υπάρχουν και φαινόμενα και περιστατικά που δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή και προκαλούν αποστροφή του λαού για τα πολιτικά δρώμενα.

Ευτυχώς το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αντέδρασε άμεσα και μέσα από πρωτοβουλίες και την προγραμματική του πρόταση θα στρέψει το ενδιαφέρον των πολιτών στην γνήσια και ενεργό πολιτικοποίηση των.
Εκτιμώ ότι μέσα από τη δυναμική της πρότασης μας θα κινήσουμε το ενδιαφέρον στα δυναμικά στρώματα της οικονομίας, της εργασίας και ειδικά των δημοκρατικών πολιτών ώστε να συμπορευθούν μαζί μας και να συμβάλουμε στην αναζωογόνηση της κοινωνίας και της Πολιτικής.

Σε κάθε περίπτωση , όμως, το πρόγραμμα μας είναι ελκυστικό συνδεδεμένο με την πραγματικότητα, την ευθύνη και την αλήθεια και δίνει λύσεις στα σύγχρονα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία μας και ιδιαίτερα την νέα γενιά του τόπου μας.
Φιλοδοξoυμε να χτίσουμε την πολιτική του μέλλοντος και δε θα μας σταματήσει κανείς.
Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος μέσα από τη νικηφόρα πορεία μας στις εθνικές εκλογές και τη δυναμική του προγράμματος μας να είναι ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το κίνημα μας για το καλό και την προκοπή του τόπου μας.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Κώστας Τσουράπης – Γραμματέας Τ.Ο.Αγρινίου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

 

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ