Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Δικαίωση των οκτώ (8) στο Διαιτητικό της ΕΠΟ – Με 30 σωματεία οι εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

- Advertisement -spot_img

Δικαιώθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ τα οκτώ σωματεία που είχαν προσφύγει για το δικαίωμα ψήφου τους στις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Τα εν λόγω σωματεία αν και πήραν έγκαιρα αναγνώριση από τη ΓΓΑ κι εντάχθηκαν στο μητρώο δεν συμπεριλαμβάνονταν στον εκλογικό κατάλογο της ΕΠΣ. Η προσφυγή τους έγινε σήμερα δεκτή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Έτσι, οκτώ ακόμα σωματεία έχουν δικαίωμα ψήφου στις αυριανές εκλογές. Πρόκειται για τα εξής: ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου, ΑΕ Αγ. Δημητρίου, Αναγέννηση Στάνου, Ίναχος Βάλτου, ΑΟ Σκουτεράς, Άρης Λεπενούς, ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδινίων και Τρίκαρδος Κατοχής.

Συνολικά τα σωματεία που ψηφίζουν ανέρχονται πλέον σε 30. Παράλληλα, υπάρχουν κι άλλα σωματεία που ομοίως προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη και αναμένουν απόφαση. Δεν αποκλείεται κι αυτά να δικαιωθούν.

Την ίδια στιγμή η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας «έκοψε» την υποψηφιότητα Τάγκαλου για την προεδρία.

Από μεριάς του πάντως θα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα. Μέχρι αύριο (17/06) το μεσημέρι, θα υπάρξει απόφαση. Αν τον δικαιώσει τότε θα μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές που θα διεξαχθούν αύριο το απόγευμα (18.00).

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ