Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, Απόστολο Καπνιάρη (video)

- Advertisement -spot_img

Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών με Φορείς και Αρχές του Δήμου, αντιπροσωπεία του συνδυασμού “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023, με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, Απόστολο Καπνιάρη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου, Θανάσης Λύρος, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Συμβούλους (κατ’ αλφαβητική σειρά): Λευτέρη Δακαλάκη, Κων/να Κραβαρίτη, Κατερίνα Μπάκα, Χρήστο Ξηρό και Τάσο Σκαρμούτσο έγινε δεκτός από τον Αστυνομικό Διευθυντή και τους συνεργάτες του στο Αστυνομικό Μέγαρο, στο Μεσολόγγι.

Κατά την συζήτηση η οποία διεξήχθη σε φιλικό κλίμα ο Αστυνομικός Διευθυντής εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική Αστυνομία ευχόμενος να εύρουν λύση το ταχύτερο δυνατό.

Στην τοποθέτησή του ο υποψήφιος Δήμαρχος, Δικηγόρος Θανάσης Λύρος, ευχαρίστησε τον κ. Καπνιάρη για την θερμή υποδοχή και απαντώντας στα όσα ο ίδιος προανέφερε, υπεσχέθη πως θα είναι σύμμαχος και αρωγός στις προσπάθειες της τοπικής Αστυνομίας. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, στο πρόσωπο του Αστυνομικού Διευθυντή, όλους όσοι υπηρετούν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και οι οποίοι δίνουν καθημερινό αγώνα να είναι στο πλευρό των πολιτών.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ