Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Ανακοίνωση Υποψηφίου με τον συνδυασμό Θανάση Λύρου

- Advertisement -spot_img

Ανακοίνωση Υποψηφίου με τον συνδυασμό Θανάση Λύρου – H ενημέρωση και οι δηλώσεις:

Ευχαριστώ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, από τα Ελληνικά, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Όσοι ζούμε στα χωριά του Δήμου μας αισθανόμαστε πιο πολύ την εγκατάλειψη και υποφέρουμε από βασικές ανάγκες. Τα σκουπίδια μάς πνίγουν, οι δρόμοι είναι ακατάλληλοι και πολλές φορές απροσπέλαστοι, δεν μπορούμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας επειδή δεν υπάρχουν δουλειές και τα χωριά μας ερημώνουν.

Όπως πάμε σε λίγα χρόνια δεν θα μείνει κανένας στο χωριό μας. Τα τελευταία χρόνια πιστεύαμε ότι όλο και κάτι θα γινόταν αλλά γελαστήκαμε. Αδιαφορία παντού.

Μοναδική ελπίδα μας αυτή τη στιγμή είναι η απόφαση που πήρε ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ να αναλάβει τις τύχες του Δήμου μας. Είναι γνωστός σε όλους μας, για την μέχρι τώρα μεγάλη του προσφορά στον τόπο μας, έχει πολλές γνώσεις και ικανότητες ως Γεωπόνος και ως Δικηγόρος και είμαι σίγουρη πως είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Όπου κι αν ανήκει ο καθένας μας, είναι ανάγκη να ψηφίσουμε τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ για τον επόμενο Δήμαρχο. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να συνεργαστεί αρμονικά με όλους για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτός είναι και ο λόγος που συμπορεύομαι μαζί του. Είμαι σίγουρη πως όλοι θα είμαστε υπερήφανοι για αυτή μας την επιλογή, για να μη νιώθουμε μονίμως προδομένοι.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ενεργός πολίτης

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ