Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Ανακοίνωση δύο ακόμα υποψηφίων με τον συνδυασμό Θανάση Λύρου

- Advertisement -spot_img

Ανακοίνωση δύο ακόμα υποψηφίων με τον συνδυασμό Θανάση Λύρου – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Συμπόρευση ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ, από το Αιτωλικό, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Η αγαπητή μας Λαμπρινή ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και θα είναι υποψήφια μαζί μας για να προσφέρει στον τόπο μας.

Είναι τιμή για μας που θα συμμετάσχει στην κοινή προσπάθεια για το καλό του Δήμου μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Αποφάσισα να είμαι υποψήφια με τον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ και να ασχοληθώ με τα δημοτικά πράγματα, θέτοντας κι εγώ τις μικρές μου δυνάμεις στην προσπάθεια ανάπτυξης του τόπου μας.

Γνώρισα τον άνθρωπο και επιστήμονα, κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, και είμαι σίγουρη πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, που έχει γνώσεις, κύρος και ικανότητες να οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη που χρειάζεται και του αξίζει.

Με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια είμαι σίγουρη πως θα γίνουν τα καλύτερα για τον τόπο μας.

ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

Πτυχιούχος Βοηθός Φαρμακείου Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Συμπόρευση ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΪΔΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΝΙΚΟ ΑΪΔΟΝΟΠΟΥΛΟ, από το Μεσολόγγι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Νίκος είναι ένας δραστήριος νέος άνθρωπος, ένα ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, με πολλά ενδιαφέροντα παγκοσμίως και σε πολλούς τομείς

Είναι τιμή μας να θέλει να ενώσει και τις δικές του δυνάμεις στον κοινό μας αγώνα, για να φέρουμε την ανάπτυξη στο Δήμο μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Από την πλευρά μου αγαπώ τον όμορφο τόπο μας και με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω, προσπάθησα να προβάλω διεθνώς το μοναδικό Μεσολόγγι μας.

Ο Δήμος μας χρειάζεται μια δυναμική Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής άνθρωπο με εμπειρία, με γνώσεις, με ικανότητες και αποφασιστικότητα να αλλάξει την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας, να δώσει λύσεις και να φέρει ανάπτυξη.

Αυτός είμαι σίγουρος πως είναι ο Γεωπόνος και Δικηγόρος, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, του οποίου όλοι γνωρίζουμε την ανιδιοτελή προσφορά και την αποτελεσματικότητα.

Για το λόγο αυτό θα είμαι υποψήφιος μαζί του, ώστε με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια, να οδηγήσουμε το Δήμο μας στην ανάπτυξη, για το καλό όλων μας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΪΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ