Πέμπτη, 11 Ιουλίου, 2024

Αμφιλοχία : Ξεκίνησε η εκτέλεση του έργου «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Δήμου Αμφιλοχίας» με εργασίες ανάπλασης στην οδό Νικολάου Στράτου

- Advertisement -spot_img

Ξεκίνησε η εκτέλεση του έργου «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Δήμου Αμφιλοχίας» με εργασίες ανάπλασης στην κεντρική αγορά της Αμφιλοχίας και συγκεκριμένα στις οδούς Νικολάου Στράτου, Χαβίνη και Καραπάνου.

Το έργο περιλαμβάνει τη διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων σε όλες τις προαναφερόμενες οδούς της εμπορικής περιοχής της Αμφιλοχίας, με τη δημιουργία σημείων στάσης και αναψυχής, φυτεύσεις δέντρων παράλληλα με την αισθητική αναβάθμιση και την κυκλοφοριακή επίλυση. Ταυτόχρονα, θα γίνει ανακατανομή των θέσεων στάθμευσης, με τη δημιουργία ασφαλούς κυκλοφορίας πεζών και ΑΜΕΑ με στόχο την τόνωση της ελκυστικότητας της πόλης και της εμπορικής δραστηριότητας.

Οι εργασίες ανάπλασης ξεκίνησαν από την οδό Νικολάου Στράτου. Ζητούμε την κατανόησή των πολιτών και επαγγελματιών για την οποία ταλαιπωρία στο διάστημα εκτέλεσης των εργασιών.

*Το έργο του Open Mall χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 2020» του ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΤΠΑ με κωδικό ΟΠΣ 5037639.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ