Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Αιτωλοακαρνανία: Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δ. Μασούρα

- Advertisement -spot_img

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Φίλες και φίλοι,

Πιστεύω ακράδαντα στα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες της Αιτωλοακαρνανίας.

Για την ανάδειξή τους, σημαντικό ρόλο μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει μια περιφερειακή διοίκηση ανθρωποκεντρική, δημιουργική, με ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο και προτεραιότητα τις πραγματικές ανάγκες του πολίτη.

Με αυτές τις σκέψεις, συμμετέχω στις εκλογές αυτές, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, με σκοπό την ανάδειξη μιας νέας περιφερειακής αρχής, με φρέσκες ιδέες και προοδευτικό πρόσημο δράσεων.

Με την αισιοδοξία του νέου, την κοινωνική και αυτοδιοικητική εμπειρία, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

Μαζί, αλλάζουμε!

Δημήτρης Μασούρας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Δημήτρης Μασούρας γεννήθηκε το έτος 1982 και μεγάλωσε στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Αστικό, Αστικό Δικονομικό και Εργατικό δίκαιο. Από το 2007 ασκεί ενεργό δικηγορία με έδρα τη Βόνιτσα, ως δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

Λαμβάνει μέρος τακτικά σε συναφή με το αντικείμενό του επιστημονικά συνέδρια και πρόσφατα συμμετείχε σε ομάδα συγγραφής συλλογικού έργου που εκδόθηκε, για μια ριζοσπαστική πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 κατετάγη πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ακτίου – Βόνιτσας με το συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση». Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό «Συμφωνία Ελπίδας», ο οποίος έλαβε ποσοστό 18,18%, ασκώντας έκτοτε με δυναμισμό και υπευθυνότητα τα καθήκοντα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Από το 2021 είναι μέλος Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου. Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Αιμοδοτών Ακτίου – Βόνιτσας και μέλος αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, τη δράση των οποίων στηρίζει ενεργά.

Είναι παντρεμένος με την Ζωή Προδρομίτη, νομικό, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

 

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ