Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαΐμη για αεροπορική σύνδεση της Κίνας με τη Δυτική Ελλάδα

- Advertisement -spot_img

Την αεροπορική σύνδεση της Δυτικής Ελλάδος με την Κίνα και συγκεκριμένα με την επαρχία Fujian επιδιώκει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης.  Στην κατεύθυνση αυτή ο κ. Ζαΐμης, μέσω δύο επιστολών, προς τον πρόεδρο της Aegean Ευτύχη Βασιλάκη και προς τον πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα Xiao Junzheng ζητά τη δημιουργία νέας αεροπορικής γραμμής (Aegean ή Air China), η οποία όπως τονίζει θα συμβάλλει στη σύσφιξη των σχέσεων των πολιτών και επιχειρήσεων.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα εργαστεί επιστάμενα ούτως ώστε να στηρίξει όπως μπορεί τόσο τις αντίστοιχες υποδομές όσο και το πτητικό έργο τις δύο Περιφέρειες για μια ουσιαστική συνεργασία», τόνισε ο κ. Ζαΐμης. Ο Αντιπεριφερειάρχης έχει προτείνει για την εν λόγω γραμμή   τα αεροδρόμια της ΠΔΕ Ακτίου και Αράξου.

Όπως είναι γνωστό η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η επαρχία Fujian έχουν υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας, ανοίγοντας ένα σπουδαίο δίαυλο επικοινωνίας με σκοπό να γίνουν σημαντικά αναπτυξιακά έργα. 

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ