Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Αγιασμός νέας εκπαιδευτικής χρονιάς στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι

- Advertisement -spot_img

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» επισκέφθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Προέδρου του Εργαστηρίου κ. Διονυσίας Σαμαντά, για να τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς και να ευλογήσει τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευομένους νέους και νέες.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη στο Εργαστήρι «το οποίο ήδη έχει καταγράψει μία λαμπρή ιστορία στην περιοχή και η φήμη του έχει εξέλθει από τα όρια της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου και έχει επεκταθεί σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο».

Υπογράμμισε ότι στη δομή αυτή επιτελείται ένα σπουδαίο έργο που προσφέρει την δυνατότητα και την ευκαιρία στην απασχόληση, στην εκπαίδευση και στην αξιοπρεπή διαβίωση των παιδιών αυτών με τις ιδιαίτερες ανάγκες. Ευχαρίστησε και συνεχάρη την Διευθύντρια, το εκπαιδευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό για την πολύτιμη εργασία τους και το περίσσευμα της αγάπης που προσφέρουν στα παιδιά αυτά και υποσχέθηκε ότι η Ιερά Μητρόπολη θα παραμένει βοηθός και αρωγός στην εύρυθμη λειτουργία του Εργαστηρίου.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ