Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

10 χρόνια 6ο ΓΕΛ Αγρινίου: Φιλοξενία του «4ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Λήδας» με εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου για την ιστορία του σχολείου

- Advertisement -spot_img

Το 6ο ΓΕΛ Αγρινίου φέτος κλείνει 10 χρόνια ζωής. Στο πλαίσιο αυτό θα φιλοξενήσει φέτος για πρώτη φορά μια μεγάλη καλλιτεχνική διοργάνωση που αφορά την πόλη του Αγρινίου, το 4ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της «Λήδας». Πριν την έναρξη του φεστιβάλ θα γίνουν τα εγκαίνια του μουσειακού εκθεσιακού χώρου με τη συνδρομή του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου αυτή την Παρασκευή στις 12-6 στο χώρο του 6ου ΓΕΛ Αγρινίου (Γούναρη 22Β) και ώρα 20:30

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά όπως το ανακοίνωσε η διοργάνωση του «4ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Λήδας¨»

Φέτος η φάση είναι… Μονόλογοι!!!

Μια γιορτή του ανεξάρτητου σινεμά διοργανώνεται και φέτος στο Αγρίνιο 14 & 15 Ιουνίου!

Το καθιερωμένο, πλέον, ραντεβού της «Λήδας» και των μονολόγων της με το κοινό θα λάβει μέρος στον προαύλιο χώρο του 6ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου! (περιοχή παλαιού Αγ. Χριστοφόρου)

Όσοι επισκεφθούν φέτος τον Ιούνιο το Αγρίνιο και έρθουν στο 4ο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Λήδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πρωτοποριακές ταινίες και να συνομιλήσουν ζωντανά με σκηνοθέτες και ηθοποιούς.

Οι προβολές περιλαμβάνουν ψαγμένες ταινίες που δεν θα βρείτε εύκολα αλλού. Εξάλλου, ο χαρακτήρας του συγκεκριμένου φεστιβάλ είναι η ανάδειξη πρωτοπόρων φωνών του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού και παγκόσμιου σινεμά. Κινηματογραφικοί μονόλογοι με ιδιαίτερες ερμηνείες, μαθητικές ταινίες, ντοκιμαντέρ που αναδεικνύουν κοινωνικά ζητήματα, αλλά και μικρού μήκους ταινίες που προβάλλονται για πρώτη φορά.

Η διοργάνωση είναι του σκηνοθέτη Γιώργου Λουριδά και της ομάδας του στο Αγρίνιο, με τη συνδρομή του Συλλόγου Αποφοίτων Κινηματογράφου Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

(Στον χώρο θα λειτουργεί κυλικείο με σουβλάκια και αναψυκτικά.)

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ