Χ.Κοκκινοβασίλης: “Δεν θα είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ – Λόγοι ηθικής τάξεως δεν μου επιτρέπουν να αποδεχθώ την πρόταση”

Το μέλος της γραμματείας της Κ.Ε.Ε. Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία ,πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρίστος Κοκκινοβασίλης σε ανακοίνωση του αναφέρει πως «λόγοι ηθικής τάξεως» δεν του επιτρέπουν να αποδεχτεί την πρόταση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ για την οποία πάντως εκφράζει ευχαριστίες.
Η δήλωση:
Επιθυμώ να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στην νομαρχιακή επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ την επιτροπή ψηφοδελτίων και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα , για την τιμή που μου έκαναν, να μου προτείνουν να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του νομού στις Εθνικές – Βουλευτικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου, πλην όμως όπως είχα ήδη ενημερώσει ,λόγοι ηθικής τάξεως δεν μου επιτρέπουν να αποδεχτώ την πρόταση τους. Άλλωστε στην ιστορική μου διαδρομή ποτέ δεν κυνήγησα θέσεις και οφίτσια , ποτέ δεν αντάλλαξα τις πολιτικές μου απόψεις για καρέκλες . Πάντα ήμουν απέναντι σε αυτές τις πρακτικές.
Καλώ κάθε δημοκράτη αγωνιστή της Αιτωλοακαρνανίας να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη για να μην παραδοθεί η χωρά στη διαχείριση αυτών που ευθύνονται για ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΟΙΑ.