Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Athens International Tourism Expo 2019».

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συμμετάσχει στη Διεθνή έκθεση τουρισμού «Athens international Expo 2019» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 6 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2019.
Κύριοι στόχοι της συμμετοχής είναι η καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παράλληλα με την έναρξη και ενίσχυση της επικοινωνίας με σημαντικούς φορείς του τουρισμού στο εξωτερικό και την Ελλάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Με βάση τα παραπάνω, παρακαλούμε ενημερώσετε τα μέλη σας για την ημερομηνία διεξαγωγής των συγκεκριμένων εκθέσεων, ώστε όποιος/οια το επιθυμεί, να φιλοξενηθεί στους χώρους του περιπτέρου μας.
Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής (τηλέφωνα 2613-620168-620169, e-mail: l.vasileiadis@pde.gov.gr, g.papaspyrou@pde.gov.gr ).
Επιπρόσθετα, επιθυμούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα παραχώρησης από τα μέλη μας τοπικών προϊόντων (π.χ. τεντούρα, λουκούμια, κρασιά, κλπ.) τα οποία θα ήταν δυνατόν να διαθέσουμε με τη μορφή κεράσματος στο περίπτερό μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Ευελπιστώντας στη θετική ανταπόκριση της πρόσκλησής μας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.