Μusical Theater για Ενήλικες στη Σχολή Χορού Ελένης Πίσιου – Dance Academy

Μusical Τheater Coaching #1 Τriple Threat Intensive

“Sing!Act!Dance!”

H Σχολή χορού Ελένης Πίσιου Dance Academy εμπλουτίζει τα μαθήματα της και καθιερώνει ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα Musical Theater για ενήλικες από 17 ετών και άνω με τίτλο Μusical Τheater Coaching #1.

Το μαθήματα του τμήματος ενηλίκων θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 20:00 μμ – 21:30 στην Σχολή Χορού Ελένης Πίσιου Dance Academy.
Aυτό το πρόγραμμα ως ένα πρότυπο master class θα δώσει στους συμμετέχοντες την μοναδική ευκαιρία να δουλέψουν στα τρία βασικά μαθήματα που απαρτίζουν το μουσικό θέατρο. Τραγούδι, χορό και έκφραση-υποκριτική. Την διδασκαλία φωνής και έκφρασης καθώς και την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο μουσικός και performer Ανδρέας Κατερινόπoυλος. Την επιμέλεια της κίνησης και των χορογραφιών η Καθηγήτρια χορού, χορεύτρια και χορογράφος Ελένη Πίσιου.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Το εργαστήριο ως ένα πρότυπο master class θα επικεντρωθεί στη βελτίωση των φωνητικών ικανοτήτων των μαθητών και τη μουσική έκφραση μέσα από το μιούζικαλ και τον χορό. Οι συμμετέχοντες ολοκληρώνοντας τον κύκλο μαθημάτων θα έχουν την ευκαιρία να διατρέξουν όλα τα είδη Έμμετρου Μουσικού Θεάτρου και να μυηθούν γνωστικά σε όλες τις βασικές κατηγορίες του Θεατρικού Τραγουδιού και του Musical.Το εργαστήριο M.T.C.#1 (Musical Theater Coaching #1) χωρίζεται σε τρεις διδακτικές ενότητες. Χορός, Μουσική – Θεατρικό Τραγούδι, Έκφραση – Υποκριτική.

Η Ύλη του Εργαστηρίου

Σε κάθε μάθημα ο καθηγητής φωνητικής και μουσικής Ανδρέας Κατερινόπουλος θα επιλέγει και θα ενσωματώνει στον λειτουργικό κορμό του προγράμματος ολοκληρωμένα θεατρικά τραγούδια που θα δουλευτούν από τους μαθητές ομαδικά και ατομικά με χορογραφία υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας χορού Ελένης Πίσιου, από την Όπερα της Πεντάρας των Bertol Brecht και Kurt Weill έως τις διάσημες παραστάσεις του Broadway όπως West Side Story West Side Story (musical του Arthur Laurents, μουσική του Leonard Bernstein και στίχους του Stephen Sondheim, εμπνευσμένο από το έργο του William Shakespeare Romeo and Juliet), Chicago (μουσική του John Kander, στίχοι του Fred Ebb, και book από τους Ebb και Bob Fosse) κλπ κλπ.

Performance – Το Musical Theater Group παρουσιάζει

Mέρος της δουλειάς του Μusical Theater Group μπορεί να παρουσιαστεί μετά την ολοκλήρωσή του με τη μορφή mini show ή ανοιχτού μαθήματος στην οποία θα λάβουν μέρος όλοι οι συμμετέχοντες, υπό την καθοδήγηση του μουσικού Ανδρέα Κατερινόπουλου και της καθηγήτριας χορού Ελένης Πίσιου πάνω σε έναν άξονα 10 – 15 θεατρικών τραγουδιών.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το εργαστήριο είναι ανοιχτό και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς, σπουδαστές αλλά και απόφοιτους σχολών χορού, σπουδαστές και απόφοιτους ωδείων και μουσικών σπουδών, μουσικούς, αλλά και σε όσους διατηρούν άσβεστο το ενδιαφέρον για τις παραστατικές τέχνες και ιδιαίτερα το Musical. Προηγούμενη μουσική, χορευτική η θεατρική εμπειρία δεν είναι απαραίτητη. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες – Info:
Σχολή χορού Ελένης Πίσιου –Dance Academy

Μusical Τheater Coaching #1
Διεύθυνση: 
Υπέυθυνοι Καθηγητές: Ανδρέας Κατερινόπουλος, Ελένη Πίσιου
Πρόγραμμα: Κάθε Τετάρτη , ώρα: 20:00 μμ
Facebook page@Dance Academy
Πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλέφωνα: 2641056505 & 6946649080
και στα e-mail: hpisiou@gmail.com , a.katerinopoulos@gmail.com
•“Είτε πρόκειται για δράση, χορό ή τραγούδι, μοιραζόμαστε ένα πάθος για την προώθηση της υγιούς μάθησης και της βιώσιμης εργασίας για τον καλλιτέχνη που εκτελεί.”
•Η ομάδα διδασκαλίας της τριπλής σας απειλής©®