Πρέβεζα:Καλάθια αγάπης και συγκίνησης σε έναν ξεχωριστό αγώνα για τον Ηλία

Την αλληλεγγύη τους και την αμέριστη στήριξή τους στην οικογένεια του Ηλία Καλαϊτζή, που τόσο απροσδόκητα έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο, έδειξαν το απόγευμα του Σαββάτου δεκάδες πολίτες της Πρέβεζας που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Πρέβεζας για να παρακολουθήσουν το φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που διοργανώθηκε στη μνήμη του.

Πολίτες κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, η οποία διοργάνωσε έναν ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ για να στηρίξει οικονομικά την οικογένεια του Ηλία και παράλληλα για να αποδώσει έναν ελάχιστο φόρο τιμής στο συνάδελφό τους, ο οποίος εκτός από εξαίρετος οικογενειάρχης και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ήταν ένα ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας δείχνοντας πάντα την ευαισθησία του για τον συνάνθρωπο, είτε μέσα από την δουλειά του είτε μέσα από την συμμετοχή του σε κοινωνικές δραστηριότητες αγάπης και προσφοράς.

Η ομάδα μπάσκετ βετεράνων του Ολυμπιακού, η ομάδα μπάσκετ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και η ομάδα φίλων Ηλία Καλαϊτζή βρέθηκαν για 40 λεπτά αντίπαλες στο παρκέ, έχοντας έναν κοινό σκοπό και το διασκέδασαν προσφέροντας θέαμα αλλά και άφθονα χαμόγελα στην κερκίδα.


Στο ημίχρονο του αγώνα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας Ευάγγελος Μυλωνάς εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε στην προσφορά του Ηλία Καλαϊτζή υπογραμμίζοντας πως η Ένωση θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της οικογένειάς του, ενώ μέσα σε κλίμα συγκίνησης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στη σύζυγο του Ηλία, στην 5η ΕΜΑΚ Ιωαννίνων, τη ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας και τον αστυνομικό κ. Σταθόπουλο για τον επαγγελματισμό και την καθοριστική τους συμμετοχή στις έρευνες που διεξήχθησαν στο όρος Τύμφη, στους αρχηγούς των τριών ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά και στον Πρόεδρο των βετεράνων του Ολυμπιακού Αργύρη Καμπούρη.

Παράλληλα η ομάδα μπάσκετ των βετεράνων του Ολυμπιακού προσέφερε δύο συλλεκτικές φανέλες του Σπανούλη και της ομάδας παλαιμάχων, ενώ ο Αργύρης Καμπούρης μίλησε με θερμά λόγια για τον Ηλία, τον οποίο όπως τόνισε τον ξεχώρισε πριν 2 χρόνια, όταν ο ίδιος ως μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας είχε αναλάβει την πρωτοβουλία της διοργάνωσης φιλανθρωπικού αγώνα καλαθοσφαίρισης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Βαγγέλη που έπασχε από λευχαιμία.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πατέρας και ο αδερφός του Ηλία, οι οποίοι ευχαρίστησαν όλους όσοι βρέθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο για αυτόν τον αγώνα, ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ευχαρίστησε θερμά τόσο τον κόσμο που γέμισε τις κερκίδες όσο και όλους όσοι βοήθησαν για να διεξαχθεί αυτός ο φιλανθρωπικός αγώνας.

Για την ομάδα βετεράνων του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν οι: Παραγυιός, Νιάκας, Κρεμπούνης, Ντάκουλας, Γιαννουζάκος, Κούκης, Γιαννόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ματζάνας, Παραγιάννης.
Προπονητής: Ράμμος, Πρόεδρος των παλαιμάχων: Καμπούρης.

Για την ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας αγωνίστηκαν οι: Παπαδιώτης, Γκάνας, Καρράς, Γεώργας, Οικονόμου, Μυλωνάς, Κόττης, Πέτρου, Καρανάσιος, Νικολαΐδης, Ζάψας, Ράγγος, Ντελής.

Για την ομάδα φίλων Ηλία Καλαϊτζή αγωνίστηκαν οι: Λαδιάς Δ., Λαδιάς Γ., Λαϊνάς, Τέφας, Πάνου, Λάζαρης, Τσέγγος, Σάλιαρης, Παπαρούνης, Γιάγιας, Μπιστιόλας, Γιαννούλης.

Διαιτητές: Τσίγας, Γαλήνας.
atpreveza.gr