Επίσκεψη του Δημάρχου Θέρμου στο Δήμο Αγίου Ευστρατίου Λήμνου για να τιμήσει τον Θέρμιο Ιπτάμενο Υποσμηναγό Νίκο Σιαλμά.

Το Δήμο Αη Στράτη με τον οποίο ο Δήμος Θέρμου αδελφοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου 2017 , επισκέπτεται το διήμερο 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας.

Σήμερα πρώτη μερα της επίσημης επίσκεψης του έγινε δεκτός στο Δημαρχείο του νησιού από τη Δήμαρχο κ. Μαρία Κακαλή. Κατόπιν μετέβησαν στο Ακρωτήρι Νικολάου Σιαλμά , όπου τελέσθηκε τρισάγιο από τον εφημέριο της Ενορίας και κατατέθηκε στεφάνι από το Δήμαρχο Θέρμου.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Κωνσταντάρας ευχαρίστησε τη Δήμαρχο του νησιού και τόνισε ότι «ήρθε ως προσκυνητής στο χώρο που έπεσε ο Ιπτάμενος – Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας Θέρμιος Νίκος Σιαλμάς για να τιμήσει την θυσία του και την μνήμη του». Επίσης ευχήθηκε οι δυο δήμοι να πραγματοποιήσουν κοινές εκδηλώσεις στο μέλλον. Αύριο Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 κατά τα προγραμμα ο Δήμαρχος Θέρμου θα επισκεφτεί το «Μουσείο Δημοκρατίας» Αη Στράτη .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here